Pillaválaszték

 

0,03 mm vastagság
Ultrakönnyű pillaszálak volume és mega volume szettek kialakításához. A szálak nem merevek, de van tartásuk, a felapplikált pillák megtartják az ívüket.

0,05 mm vastagság
Ultrakönnyű pillaszálak mega volume és volume szettek kialakításához. A szálak nem merevek, de van tartásuk, a felapplikált pillák megtartják az ívüket.

0,15 mm vastagság
A természetes hatású 3D LadyLash pillasorokhoz megfelelő vastagság. A legtöbb esetben ez a vastagság javasolt, általában az európai nők pillájához a 0,15-ös pillaszál a tökéletes. A hatás azonban így is drámai, a hosszabbításnak és az éjfekete színnek köszönhetően a 0,15 vastagsággal készült pillasor is látványos, mégis természetes.

0,20 mm vastagság
A 0,20 vastagsággal rendelkező LadyLash pillákat mediterrán típusú – vastagabb saját szempillával rendelkező – hölgyeknek ajánljuk. Az ő dús, sötét pilláikkal ez a vastagság is természetesnek hat. A legtöbb vendég szempillájához azonban ez a vastagság túlzottan hivalkodó, és a saját pilla és a LadyLash szál jelentős vastagságkülönbsége miatt az illesztés feltűnő, a pillasor nem természetes.

B ív
A B ívű szintetikus szálak íve természetes. A legtöbb európai hölgy természetes pillája közepesen ívelt, a B ívű pilla applikálása a megfelelő számukra. Mindig figyeljünk arra, hogy a természetes pilla ívéhez közelítő LadyLash pillát válasszunk, ne akarjunk egy “göndörebb” pillasort drámaibb ívvel létrehozni. Ha a mesterséges pilla íve nagyban eltér a természetes pillasorttól, az applikálás nem lesz tartós.

C ív
Drámaibb ívű C-s LadyLash pillákat főleg a mediterrán típusú vendégeknek válasszunk, mert az ő természetes pilláik is eleve íveltebbek. Nem tévedhetünk, ha nemcsak a kiválasztott pillahosszakat, hanem az ívet is mindig hozzámérjük a vendég saját szempillájához, így rögtön látjuk, hogy a LadyLash mely íve fekszik fel a pillákra. Mindig válasszunk a természetes pilla ívéhez leginkább hasonló LadyLash íveltséget.

L ív
Az L ívű pillák rövid, egyenes szakasszal indulnak, majd éles szögben, drámaian ívelnek felfelé. Az L ív a rövid, egyenes, előre álló, vagy lefele bukó szempillájú vendégeknek megfelelő, és használatával igazán drámai a változás – természetes, de látványos pillasor készíthető. Az L ív az egyenes szakasz miatt csak egyenes és rövid pillákra illeszthető, a hosszú vagy túl íves természetes pilláknál az ív- és hosszkülönbség miatt a ragasztás nem lesz tartós.

D ív
A legíveltebb LadyLash pillákkal igazi díva hatást érhetünk el. Az eleve ívelt pillájú vendégeknek javasolt. Gyakorlottabb stylist-oknak ajánljuk, a kisebb ragasztási felület miatt. Ez az ív drámaian nyitja a tekintetet.