Baleset- és a szembetegségek elkerülése érdekében a következő alap dolgokra ügyelj és mindenkor tartsd is be! Pári Nikoletta írása a higiénikus és biztonságos szempilla építésről.

Eszközök fertőtlenítése mindenkor elengedhetetlen, -különös gonddal a csipeszekre- fertőtlenítő spray segítségével:
Vírusölő, gombaölő, baktériumölő fertőtlenítővel kell lekezelnünk eszközeinket az építés előtt és után. Így minden esetben kivédhetjük a leggyakoribb szembetegségeket, például a Demodex atkát.

Tovább olvasom

Pári Nikoletta újabb cikket hozott nekünk, ezúttal a szempilla töltésről olvashattok érdekes és hasznos információkat.

📌A szempilla szettünk építése után- legyen szó Classic vagy Volume pillasorról- természetes szempilláink cserélődése folyamatosan tart. Akár aznap is eshetnek ki applikált pillák a sajátunkkal!!!! 4-5 hét után már a ragasztónk is elfárad és egészen egyszerűen a sajátunkkal együtt leesik.

Tovább olvasom

Sokszor félve jelentkeztek szempilla modellnek, vagy kérdésekkel teli érkeztek a szalonokba a pillás szakembereitekhez. Pedig ez egy csodás szakma tele részletekkel, apró trükkökkel folyamatos tanulással, gyakorlással, kihívásokkal és megszépítéssel. Sokat olvasgattam és tapasztaltam – saját bőrömön is- és úgy gondoltam, néhány fontos dolgot beszéljünk át. Tovább olvasom

2018 jelentős változás a LadyLash életében! Régóta készülünk számotokra a LadyLash szempilla márka kínálatának felfrissítésével, a pillaválaszték kibővítésével, hogy minél korszerűbb szolgáltatást nyújthassatok vendégeiteknek. A szempilla trendek folyamatosan változnak, egyre bővülnek az igények, vannak akik visszafogott elegáns pillasort választanak, míg mások egy-egy híresség pillastílusát kérik. Azért, hogy mindennek eleget tehessetek, a LadyLash pillák és a megújuló oktatások minden igényt kielégítenek. Tovább olvasom